Whoever said it was easy out there?

Åpningsdatoen for utstillinga Supersonic Scientists rykker stadig nærmere. Det hender at vi føler vi har kontroll.

Som noen kanskje fikk med seg skjedde flere små unødvendige lekkasjer rundt Demon Box-konserten. Denne ble annonsert hos en billett-tjeneste før tiden var inne for felles slipp. Konserten ble raskt solgt ut, men sammen med bandet kastet vi oss rundt og klarte allerede samme dag å få alt på plass for å annonsere en ekstrakonsert. Denne gang forsvant billettene enda raskere enn til den første konserten. Til sammen skal Motorpsycho gjøre tre konserter på Rockheims klubbscene, som nå er utsolgt. Det er imidlertid fortsatt billetter igjen til selve utstillingsåpninga, og vi kan her blant annet love et svært basstungt musikalsk innslag som burde garantere for at det vil bli en riktig så trivelig fredagskveld.

Denne bloggen ble blant annet opprettet for å ha et sted hvor det gikk an å følge prosessen fram mot utstillingsåpning. Jeg spurte derfor kurator Engevik om hun kunne komme med en oppdatering på framdrift her. Hun hadde naturlig nok ikke tid til å levere en egen tekst i en fei, men sendte meg imidlertid en flere sider lang liste med oversikt over arbeidsoppgaver og hva som må gjøres og hva som allerede har blitt gjort. Mesteparten av lista bestod av sistnevnte, altså allerede utførte oppgaver.

Skjermbildtodo kopi
For ting begynner å falle på plass, og noe annet ville ha vært dramatisk. Den nåværende temporære utstillingen på Rockheim skal ned og demonteres om knappe fjorten dager. Utstillingsrommet må sparkles, males og klargjøres før man kan begynne å bygge opp den nye utstillingen. Det faktiske innholdet og tegninger av hvordan rommet vil se ut er så godt som på plass. Akkurat i dette øyeblikk er filmskaper Finn Walther i gang med klipping og ferdigstilling av nylagede dokumentarfilmer som skal inn i utstillingen. Disse må igjen oversettes for et internasjonalt publikum.

Musikk vil selvsagt bli en vesentlig del av utstillinga. Og det er dere som skal sørge for at vi får presentert de ultimate spillelistene med Motorpsycho-låter. Vi er fortsatt i manko på personlige spillelister. Så send inn til supersonicscientists@rockipedia.no

I neste post vil vi igjen bevege oss litt bort fra selve prosessen, og heller se nærmere på en bestemt Motorpsycho-relatert gjenstand fra Rockheims samling.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Morten Haugdahl Written by: