Quiz

Bidra! Vinn!

I denne bloggen har jeg flere ganger masa på spillelister, og vi har da fått inn en del, men kanskje ikke din? Takk til dere som har sendt inn lister og spredd budskapet, og til dere andre: Det er ikke for seint. Vær med å kurater historien om Motorpsychos musikk, og hør favorittlåtene dine i utstillinga. For å gjøre dette enda enklere, legg inn spillelisten din direkte i WiMP/Tidal og post den her:

http://supersonicscientists.rockheim.no/playlists/

Her kan du gjerne gi navn på lista, og en liten beskrivelse. Så kan vel noen si at denne løsninga er fryktelig urettferdig for de som sverger til fysiske formater framfor strømmeabonnement. Men frykt ikke, send meg en tekstfil med din spilleliste og jeg skal egenhendig sørge for at ditt utvalg blir representert. Jeg kommer også til å plotte inn lister for dere som allerede har sendt inn.

supersonicscientists@rockipedia.no

Ved å gjøre opplegget for spillelister på denne måten begrenses dessverre valgmulighetene noe. Det er flere av Motorpsycho mer spesielle albumutgivelser som mangler på strømmetjenestene, og det gjør også de fleste av gruppas 7” og Ep’er. Vi har allerede mottatt flotte lister hvor låter som Mad Sun, Flick Of The Wrist og Sterling Says har vært representert, låter som det tvilsomt vil nå strømmetjenestene i nærmeste framtid. Men vi har blitt lovt at både Barracuda og The International Tussler Society (men er dette egentlig et Motorpsycho-album? Drøft) vil bli klare innen utstillingsåpning.

Print

Oktober byr på mye snacks for fans av Motorpsycho. Ikke nok med utstilling og konserter, vil det som tidligere nevnt også komme en splitter bok og et retrospektivt anlagt dobbeltalbum. Bandet og Rune Grammofonhar i samarbeid med Rockheim laget en konkurranse som går på å gjette hvilke spor bandet har valgt ut for Supersonic Scientists – A Young Person’s Guide To Motorpsycho. Det blir lovet fete premier fra plateselskapet, Falck Forlag og museet til de lykkelige vinnerne. Her er det sannelig også mulighet til å vinne billetter (og hotellopphold) til den for lengst utsolgte Demon Box konserten!
http://supersonicscientists.rockheim.no/en/quiz/

blogg 3
Foto fra verkstedet: Audun H. M. Hagen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Morten Haugdahl Written by: