Supersonic Scientists!

Who are you? Where are you? How are you?

I høst åpner en ny utstilling i Rockheims temporære utstillingsrom. Denne gangen handler det om bandet Motorpsycho og deres plateutgivelser. Utstillinga vil ha et større fokus på selve innspillingene og arbeidet som blir gjort i platestudioet, altså på den ofte skjulte prosessen som leder fram mot sluttproduktet; albumet.

I forbindelse med arbeidet med utstillinga har vi også opprettet en blogg, og det er den du nå bivåner. Bloggen vil oppdateres jevnlig fram mot utstillingsåpninga i oktober. Også bloggen skal brukes til å dokumentere prosessen fram mot sluttresultat; utstilling.

I bloggen åpner vi også for å ta for oss andre aspekter omkring fenomenet Motorpsycho, og her vil vi ta opp tematikk som ikke nødvendigvis vil bli fulgt opp i den fysiske utstillinga. Bloggen er ikke minst ment å bli en arena for kommunikasjon med dere. Vær med og form både bloggen og utstillinga. Send inn spørsmål, forslag til tematikk, egne historier, digresjoner, bilder, bekymringer og hva det måtte være til: supersonicscientists@rockipedia.no

Morten Haugdahl, Rockheim

scient… and listen, we are there to help you…..

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

Morten Haugdahl Written by: